torsdag 30 juni 2011

Tagga Harry Potter-vecka!!!

Nästa vecka är det dags för total omläsning av alla sju böcker, på sju dagar, innan det är dags för.... *trumvirvel* SISTA FILMEN!!!!!! Deprimerande nog missade jag biljettsläppet. Ingen premiär här inte. Och om man inte vill se den i 3D måste man se den på Entré. FML. För er som inte går på bio i Malmö: Entré suger. Jämfört med filmstaden och Royal (där man naturligtvis ska se alla premiärer, över huvud taget, speciellt episka filmer som Harry Potter och stuff.). Så jag gråter lite. Men! Nu har jag i alla fall en bra anledning att "läsa in" min nya uppsättning av Harry Potter-serien! Som, you know, fyi, står bredvid min uggla Saoirse. Som är episk. Som jag fick av Josefin. Tagga!!!!


(Och ja, jag har sorterat dem efter färg istället för efter ordning. Hur tänkte de egentligen? Om man har dem i rätt ordning blir det så fult! Så det fick bli enligt synliga ljusets spektrum istället. Nörden i mig har talat.)

2 kommentarer:

  1. Det låter väldigt ambitiöst att läsa alla böckerna på 7 dagar, de första 2-3 går ju läsa i snitt på en dag styck, men mer tveksamt för de sista böckerna?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja. Jag har gjort det tidigare, men som du kanske såg från andra inlägg, så lyckades vi inte riiiktigt denna gången. Man måste bara se till att ha läst ut första och andra boken på samma dag, så blir det lite enklare, för femte tar oftast mer än 24h. :)

      Radera