onsdag 7 mars 2012

Ett ursäktande inlägg

Ja, vi är ibland väldigt dåliga på att skriva saker här... Främst beror det på att jag helt enkelt inte har läst något, och då vet jag inte riktigt vad jag ska säga - så här kommer lite random rants.

Först och främst - den största anledningen till att jag inte kommer någon vart med min läsning är för att jag gör för mycket på en gång. För det första läser jag, enligt min Goodreads, 6 böcker samtidigt. Det är mer eller mindre sant. Fyra av dessa böcker läser jag aktivt, två av dem inte så aktivt. De två sistnämnda är böcker till franskan - dels Anna Gavaldas novellsamling Je voudrais que quelqu'un m'attende quelque part, som vi arbetar med en novell åt gången, därav den långsamma läsningen, samt Marc Levys Et si c'était vrai..., som jag ska ha läst ut till om några veckor, och som jag knappt börjat på. Dessa räknas inte riktigt. Värre är de andra fyra böckerna.
   Till att börja med har vi Brisingr, tredje delen i Paolinis Arvtagaren-serie (mer känd som Eragon.). Som jag innan skrivit skulle jag egentligen börja läsa Inheritance, den fjärde delen, men jag kom inte ihåg något av trean så jag fick läsa om den. Båda ska tillbaka till biblan om typ två veckor. Jag kommer aldrig hinna.
   Samtidigt fick jag för mig att börja läsa Herman Lindqvists Madame de Pompadour, som jag alltså lånat av en kompis, som lite sidan av-läsning. Sedan råkade vi ha Rika flickor, en novellsamling av Silke Scheuermann hemma, så jag började läsa lite i den också. Och när jag nu redan var stressad över allt detta, vad meddelar inte vår engelsklärare oss då? Jo, så klart ska vi läsa en bok! Oscar Wildes The Picture of Dorian Gray, som jag gärna vill läsa, men kaaanske inte just nu...

Samtidigt som allt detta pågår fortsätter jag mitt spelande av Zelda-spelen. Jag blev klar med The Wind Waker för ett litet tag sedan, och nu håller jag på med The Twilight Princess, och sedan ämnar jag spela om Skyward Sword igen, och verkligen rensa spelet den här gången.

Lägg till ett ton med skolarbete till detta, och framför allt projektarbetet, och ni ganska börjar förstå att jag är lite stressad...

Jag har helt enkelt för mycket att göra.

End of rant.

(Eller inte. En sak till. Jag har bokat biljetter till Hunger Games idag!!!! Taggaaaaaa!!!!)

2 kommentarer:

  1. Madame de Pompadour?! Ska det vara hon i Doctor Who? :D

    SvaraRadera
  2. The very same :) Det var därför jag lånade boken, hehe...

    SvaraRadera