söndag 8 januari 2012

London - igen

Vad är det egentligen med London? När jag är där bara kan jag inte låta bli att köpa en massa underbara, vackra second-hand-böcker! Den här gången hade jag och Josefin en max-köps-gräns på fem böcker per person som vi... mer eller mindre lyckades följa. Josefin lyckades (typ). Jag inhandlade sex böcker (typ). Typ-en finns i meningarna eftersom att detta är sanning med modifikation. En av mina böcker var nämligen The Hitch Hiker's Guide to the Galaxy-trilogin (som är på fem böcker) i en bok, så... egentligen har jag köpt tio böcker. Hehe.
   Resterande böcker är Tales of the Otori-trilogin av Lian Hearn, det vill säga Across the Nightingale Floor, Grass for his Pillow och Brilliance of the Moon (alla dessa är lästa flera gånger av mig, men jag hade dem bara på svenska innan), To Kill a Mockingbird av Harper Lee (aldrig läst!!) samt Gary Shteyngarts Super Sad True Love Story, som jag länge haft ögonen på.
   Förutom böcker har jag faktiskt varit duktig och köpt BBCs senaste Sherlock Holmes-serie Sherlock med Benedict Cumberbatch och Martin Freeman, filmen Easy A med Emma Stone samt en skiva, Happiness av Hurts. Så nu har jag mycket att göra! (Som om jag inte hade det innan...)

1 kommentar:

  1. Låter helt awesome ju! Jag är väldigt nyfiken på Sherlock, så jag hoppas du tycker om det! :D

    SvaraRadera